Üdvözletem!

Az első megjegyzésemet a Major Glyphekhez fűzném: a major glyphek közül a Glyph of Chain Heal-el egyetértek, a másik kettővel azonban nem. Egyrészt a Glyph of Earth Shield akkot hasznos ha te vgay az egyetlen heal a raidben , így te vagy a tank heal is (amúgy meg szerintem pvp-s resto glyph), de ez nem így van, a tank helalésébe resto shamannal besegítened kell, de elsődlegesen te raid healer vagy.
Ugyanazen, ill. hasonló okok miatt a Glyph of Lesser Healing Wave-el sem értek egyet. Én személy szerint a Glyph of Water Mastery-t (a Water Shield passzív mana visszatöltő képességét 30%-al növeli), és a Glyph of Riptide-ot (a Riptide időtartamát 40%-al növeli, ezáltal a leadott heal mennyiségét is) használom.
Minor Glypheknél a Glyph of Water Shield és a Glyph of Renewed Life mondhatni kötelező, ill. erősen ajánlott, a harmadik minor pedig tényleg bármi lehet a maradék felsorolt glyphek közül.
Consumables: amennyiben van egy rakat haste-unk (ez legalább 800-850 és felette) akkor a spell powert adó kaja a megfelelő választás, ellenkező esetben a +40 hastet adó, például Imperial Manta Steak, vagy Very Burnt Worg.

Drcsuwee